Verhuisd en Dunea

De 26ste juni ben ik in mijn nieuwe huis gaan wonen na 1 dag schoonmaken en 2 dagen verhuizen. Het was warm. Ik heb zelden zoveel dorst gehad en zoveel gedronken. Uiteindelijk zat ik vrijdagavond gesloopt maar gelukkig in mijn stoel in mijn nieuwe huis.
Maurits had donderdag geholpen en Walter vrijdag. Ik moest ze wel uit bed trekken. Op zaterdag tapijt uit mijn huurhuis gehaald en nog wat spul verhuisd. Op maandag mijn huurhuis opgeleverd. Had die vent nog een hele waslijst maar allemaal van voor mijn tijd, dus voor rekening van Vesteda.
Het is nu een week later op zondag en er staan steeds minder dozen in huis. De wasmachine staat nog pontificaal midden in de woonkamer. Vrijdag komen er wat mensen nieuwe dingen inbouwen in mijn keuken. Die sjouwen dan ook de wasmachine naar boven. Tot die tijd goed rekenen met de kleding, maar ik kom net uit. Het ding zal daarna non stop 3 dagen moeten draaien om die berg was weg te werken.
Op 1 juli werd de naam van ons bedrijf veranderd van Duinwaterbedrijf Zuid Holland in Dunea. Waarom? Wij zijn een prima bedrijf maar we worden nog wel eens vergeten of men is lang op zoek naar ons. Dunea is een pakkende naam en dat is essentieel voor de herkenbaarheid.
Op 1 juli hadden we ’s morgens een presentatie van auto’s en bedrijfskleding. Een lekkere lunch sloot de ochtend af.
Gisteravond naar het Stadstheater geweest. Frederique trad al weer voor de achtste keer op met de dansgroep van CGV. Het was weer een genot om naar te kijken. We zaten op de eerste rij! Kijk ook eens op youtube en zoek op wim1234.
Vandaag voor het eerst sinds 2 maanden weer eens wezen fietsen met Dick. We zijn naar Brielle gefietst en hebben in Café het Melkmeisje een grote punt appeltaart met koffie naar binnen gewerkt. Er was wat regen voorspeld maar het is toch weer lekker droog gebleven. Na 90 km had ik het wel gehad. Je conditie is zo weg merk ik wel.
Volgende weekend is het EK Mountainbike in Zoetermeer. Daar ga ik zeker naar toe. Daarna nog een weekend om te gaan fietsen en dan op vakantie naar Z Frankrijk. Ik heb er zin in.
 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s